Överrekrytering 🤝

Överrekrytering till ICA-butik
Via oss på Bemannica får man möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser vilket öppnar upp för er konsulter att hitta favoritbutiker och skapa kontakter med chefer/arbetsgivare på ICA-butik. Många av våra konsulter får bra relationer med chefer/arbetsgivare ute på ICA-butiker och har därmed möjlighet att kunna bli “överrekryterad”. En överrekrytering innebär att butiken är mycket nöjd med ens arbete och erbjuder en konsult anställning på butiken.

Vi på Bemannica är väldigt glada över att kunna vara mellanhand med ICA-kompetent personal och ICA butiker som söker nya medarbetare. Blir du erbjuden arbete på en ICA butik ska detta meddelas till oss så att ICA-butiken i fråga kan ta över anställningen och vi kan avsluta den. I samråd med butiken kan man komma överens om i fall det fortfarande fungerar att fortsätta ta pass via Bemannicas bemanningspool.

Rutiner vid uppsägning
Vid uppsägning från din tjänst som konsult hos oss på Bemannica följer du dessa steg:

  • Kontakta snarast någon av bemanningsledarna och meddela uppsägningen.
  • Efter att uppsägningstiden är över ska samtliga kläder, namnskylt och kartongkniv lämnas tillbaka till Bemannica.
  • Arbetskläder ska vara Bemannica tillhanda senast 14 dagar efter sista anställningsdag. Om kläderna skickas via post står den anställde för portot. Fullständigt namn ska anges på bifogad lapp i paketet med kläder. Om kläderna inte erhålls inom en månad, debiterar vi 200 kronor per plagg.
  • Kontakta oss gärna för referensbrev eller arbetsintyg.