Sjukanmälan 🤒 🤧

Policy vid sjukanmälan
Vid sjukdom är det av stor vikt att du som konsult ringer och anmäler detta vid första symptom. Detta skall alltid ske genom ett samtal till vår jour-telefon som är öppen alla dagar mellan kl. 06.00-22.00. Vid sjukanmälan behöver du ange på vilket sätt du är sjuk och har nedsatt arbetsförmåga. Det är inte tillåtet att skicka ett sms eller mail med sjukanmälan.

Sjukanmälan görs till växelnumret 046-27 27 110 mellan 06:00-22:00.

Lägg in detta nummer i din telefon så du kan nå oss snabbt. Det är viktigt att sjukanmälan görs till detta nummer och inte genom sms eller mail då vi som jobbar på Bemannicas kontor jobbar i olika skift och det är viktigt att du kommer fram till den som jobbar för tillfället.

Första symptom
Om du blir sjuk och har ett pass bokat några dagar framöver så meddela oss ändå vid första symptom, så vi har möjlighet att leta efter en potentiell ersättare.

Sjukdom utan pass
När du inte är inbokad på något pass behöver du inte göra någon sjukanmälan, utan uppdatera din tillgänglighet till “upptagen” så länge du är sjuk. Håll sedan tillgängligheten uppdaterad när du är redo att jobba igen.