Färskvaror/delikatess – Färskvaruutbildning
Chark och Delikatesser – Hållbarhetstabell
Varmkök och Färdigmat
Varmkök och Färdigmat – Varmhållning, nedkylning och återuppvärmning
Varmkök och Färdigmat – Förvaring och exponering i Kallt kök
Varmkök och Färdigmat – Hållbarhetstabell
Fiskavdelningen
Fiskavdelningen – Förvaring och exponering
Fiskavdelningen – Märkning
Fiskavdelningen – Hållbarhetstabell
Avslut
Prov
2 av 2
Föregående Avsnitt
Nästa Avsnitt
Varmkök och Färdigmat – Hållbarhetstabell
Färskvaror/delikatess – Färskvaruutbildning
Varmkök och Färdigmat – Hållbarhetstabell
Max temperaturen gäller plus grader i ett kylskåp!
Föregående Avsnitt
Tillbaka till Kurs
Nästa Avsnitt