0 of 8 Frågor completed
Frågor:
You have already completed the prov before. Hence you can not start it again.
Prov is loading…
You must sign in or sign up to start the prov.
Först måste du slutföra följande:
0 of 8 Frågor answered correctly
Your time:
Tiden har gått ut
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Vad är syftet med HACCP?
Vad står HACCP för?
Vad betyder ordet Verifiera?
Alla butiker måste ha fungerande så kallade grundförutsättningar (GF) i sin verksamhet.
Vad innebär det att ha grundförutsättningar?
Hur många grundläggande principer ingår i HACCP-metoden?
I HACCP-arbetet delas farorna in i fyra olika områden, vilka är de olika områdena?
Ta fram underlag för att dokumentera övervakning av GF, CP och CCP, till exempel temperaturlistor.
Upprätta dokumentationsrutiner. Alla aktiviteter, till exempel temperaturmätningar och vem som är ansvarig för kontrollen, ska dokumenteras enligt butikens rutiner. Dokumentationen kan ske manuellt eller elektroniskt. I dokumentationen ingår också själva faroanalysen/HACCP-planen samt rutiner och andra dokument i butikens egenkontroll.
Hur länge ska man bevara denna dokumentation?
Avslutningsvis önskar vi en utvärdering om hur du upplevde bemannicaskolans säker i mat och HACCP- utbildning.
Vad gick bra/ mindre bra?
Finns det något som vi kan utveckla?
Vad tyckte du om utbildningen?
Var utbildningen svår/enkel?
Skriv gärna utförligt svar! Tack så mycket för att du har tagit del av dessa tre utbildningar! Med denna utbildning säkerställer vi till butiken att du vet vad man ska tänka på när man jobbar med öppna livsmedel, bake off, konditori, varmkök/kallkök och frukt&grönt.
Svaret tilldelas automatisk full poäng. Granskning och slutlig poängsättning görs manuellt i efterhand.