Färskvaror/delikatess – Färskvaruutbildning
Färskvaruutbildning
Hantering av oförpackade livsmedel
Temperaturmätning
Hälsofarorna i butikens öppna avdelningar
Rutiner för hantering
Upptining och infrysning
Allmänt om hållbarhet vid försäljning över disk
Hållbarhetsdagar mot kund
Bäst före- eller sista förbrukningsdag
Tvätta händerna ofta och på rätt sätt
Arbetskläder
Hållbarhetstabeller
Köttavdelningen
Köttavdelningen – Märkning, ursprungsmärkning och journalföring
Köttavdelningen – Mer om märkning av Kött-manuell hantering
Köttavdelningen – Rengörning av maskiner
Köttavdelningen – Hållbarhetstabell Kött
Chark och Delikatesser
Chark och Delikatesser – Allergener
Chark och Delikatesser – Märkning
1 av 2
Föregående Avsnitt
Nästa Avsnitt
Köttavdelningen – Hållbarhetstabell Kött
Färskvaror/delikatess – Färskvaruutbildning
Köttavdelningen – Hållbarhetstabell Kött
Max temperaturen gäller plus grader i ett kylskåp!
Föregående Avsnitt
Tillbaka till Kurs
Nästa Avsnitt